Ta gjerne kontakt med oss

 

Kontaktinformasjon

Telefon: 71 25 28 73

Mail: molde@imf.no

BESØKSADRESSE

Fannestrandvegen 4
6415 Molde

Kontoret er åpent fra  kl.10 -14 mandag og torsdag.

Gi en gave

Vi er takknemlige for hver en gave som kommer inn. Disse er med å gi et godt tilbud til alle aldre i bedehuset, og å nå nye med evangeliet.  Ønsker du å bidra, kan du gjøre det på flere måter. Du kan gi din gave på VIPPS nr. 109127 eller via kontonummer 3980 30 42903. Du kan også bli fast giver, der du gir et månedlig beløp over tid. For å opprette en fast giver-avtale, så ta kontakt med oss via molde@imf.no .

Inkluderende
Troverdig
Oppsøkende
Omsorgsfull

Velkommen inn i fellesskapet

I Molde bedehus er vi en generasjonsforsamling der vi ønsker at det skal være godt å komme for både barn, unge, voksne og eldre. Vi har jevnlige møtepunkter bl.a. i form av gudstjenester & barnekirke, aktivitetsklubb, ungdomsklubb, smågrupper og formiddagstreff. Du finner oversikt og informasjon over alt som skjer i kalenderen.
Å være en generasjonsmenighet er berikende, og alle er like verdifulle. Samtidig har vi en hovedsatsing i arbeidet vårt inn mot barn og unge, der vi har et målrettet fokus på at den enkelte skal få lære Jesus å kjenne. Vi jobber for, og ber om, at de får en stødig og mobil tro som de vil holde fast på gjennom alle livets faser.
Å være Ordet nær og mennesket nær er en del av Indremisjonsforbundet sin visjon. Dette er noe vi ønsker å leve etter også i menigheten vår. Hjertelig velkommen inn i fellesskapet! Vi håper du vil trives!